Wat vinden anderen?

Vul hier het formulier in om een reactie achter te laten

Een hele gezellige sfeervolle avond

Een hele gezellige sfeervolle avond in Stadsherberg de Mol in Delft gehad. Troubadour Lucas Florent geweldig!! prachtige stem, dank je wel.

Caroline Goos

Geweldig Lucas

Geweldig Lucas, dat we je toevallig tegenkomen op internet… 22 jaar terug heb jij er onder andere voor gezorgd dat onze bruiloft in Dussen in de torenkamer onvergetelijk is geworden....wat zouden wij dit nog graag eens over doen.....

John van den Brink

Ik heb van je optreden genoten

Ik heb van je optreden genoten. Geweldig repertoire met niet alleen mooie verhalen en liedjes, maar ook met veel humor. Heel veel succes, Groeten van

Jeanny Eggels

Ik vond het onwijs leuk

Ik vond het onwijs leuk wat je deed vanavond. Ik was degene met het 'rode' haar!

Bedankt voor het maken van de gezelligheid!

Ineke Verburg

Nogmaals super bedankt

Nogmaals super bedankt , Je aanwezigheid op vrijdagochtend op de Bosche Biologische Boerenmarkt (die 20 jaar bestaat) liet alle los staande kraampjes weer dichter bij elkaar komen. Als de taart het feest is ben jij de slagroom erop! Groetjes

Joep

Bedankt voor de geweldige optredens

Ha Lucas, Bedankt voor de geweldige optredens. Je hebt mijn feestje tot iets bijzonders gemaakt. Iedereen was ook super enthousiast over jou en je liedjes, vanaf de kleintjes tot de ouderen, je wist bij iedereen de juiste snaar (letterlijk en figuurlijk) te raken. Zoals ik je op die avond al vertelde: je bent beter dan de website laat zien! Ik wil je dan ook heel zeker bij anderen aanbevelen, jij maakt ieder feestje leuker :o). Nogmaals bedankt ! ik heb genoten en met mij alle aanwezigen. groetjes,

Annelies

Nogmaals bedankt!

Dag Lucas, 

Afgelopen zaterdagmiddag heb je het feestje van mijn moeder en haar man opgeluisterd.  Zij hebben erg genoten van je liedjes en verhalen.  Ook van de gasten niets dan lof, met name van de aanwezige tantes en nichten ;-) Ik vond het leuk kennis met je te maken en vond de wijze waarop je het festijn aanpakte mooi.  Je voelde volgens mij de sfeer goed aan, was aanwezig wanneer het kon en wat meer op de achtergrond wanneer daar aanleiding voor was. Nogmaals bedankt! Je hebt bijgedragen aan een mooie dag!

Ik hoop je nog eens ergens te treffen!

Groet!

Christiaan Dobma

Wat hebben wij een gezellig feest gehad

Wat hebben wij een gezellig feest gehad met ons 25 jarig jubileum. Dit was mede te danken aan Lucas Florent met zijn leuke uistraling , zijn liederen en zijn inschatting naar alle gasten om hen te vermaken. Wij, maar ook alle gasten zijn vol lof en kunnen hem bij iedereen van harte aanbevelen. Lucas je was fantastisch, hartelijk bedankt voor je medewerking op ons feest op 15 november en we hopen je vast weer eens te ontmoeten.

Sándor Dobos en Leni Bakker

Iedereen heeft zich bijzonder vermaakt

"Op 21 juni hebben jullie gedrieën onze bruiloft van kleurrijke klanken voorzien: het repertoire is bijzonder geschikt om een al vrolijk gezelschap tot nog hogere feestvreugde te krijgen. Iedereen heeft zich bijzonder vermaakt: de kinderen die een gezongen verhaal beluisterden, de oudere dames die zelden zo lieflijk zijn toegezongen ( en die handkus die je voelde opkomen is voor de eeuwigheid vastgelegd), steeds heel passend bij de entourage. Ook heel mooi zoals het lied dat de familie zong door jullie begeleid werd ( met een heuse repetitie vooraf!) Jullie stralende zang en onderhoudende muziek ( ook nog goed gezongen en zuiver gespeeld) was voor jong en oud, man of vrouw, klassieke muziekliefhebber of rocker, echt een parel van de avond. Heel erg bedankt en ik hoop dat nog velen van jullie optreden zullen mogen genieten."

Lucas en Leendert

April 2014

"Hi Lucas , Dinsdag 1 April heb je op onze bruiloft gespeeld , wij en de gasten vonden het erg leuk , het paste precies goed bij de ontspannen sfeer. Bedankt"

Edwin & Miranda

April 2014

"Goede middag Lucas, Hierbij wil ik je hartelijk bedanken. Het was zeer geslaagd en heel veel leuke reacties gehad. Ook namens het bruidspaar. Ze waren zeer verrast en vonden het heel toepasselijk. En een compliment voor je sfeer makende optreden. Het was een Top dag. Nogmaals bedankt. Vriendelijke groet"

Ron en Gina

Maart 2014

"Wij waren allen heel erg blij met jouw aandeel in het sprookjesfeest. Het regent bedankjes en complimenten, met name ook over jouw energie, charme en de belangrijke factor die je was als verbindende lijn tussen alle feestgangers. Ook Allard en Arnoud vertelden mij dat ze goed contact met jou hadden wat betreft de logistiek van de avond. Veel dames - hoorde ik achteraf - waren gecharmeerd van jouw minneliederen. Al met al dus : heeeel veel dank! "

Anja

Maart 2014

"Wij waren afgelopen zaterdag bij Herberg de Mol, ontzettend leuke avond gehad, wat voor een groot deel kwam door het optreden de troubadour! :) "

Jan-Willem

Januari 2014

"Beste Lucas Was onder de indruk van je charmante presentatie van gisteren. Heb je websiteadres onder de aandacht gebracht van het hoofd evenementen van het Muiderslot Met groet"

Dolf

Januari 2014

"Hallo Luc, We vonden het allemaal erg gezellig, heb veel leuke reacties gekregen over jou optreden. Heel veel succes met je optredens en nogmaals hartelijk dank! Groet"

Clema en Rob

Augustus 2012

"Geweldige troubadour, heel muzikaal, weet de juiste snaar te raken, op het juiste moment!! Aan te raden op elk feest, heel erg bedankt!

Marja Bos

Juni 2012

"Beste Luc, We zaten na een mooie bruiloftsdag bij een groot kampvuur in België. Jij begon te zingen en spelen en bracht sfeer, plezier en ontroering. Hartelijke groet"

Lisette

Maart 2012

"Beste Lucas, ontzettend bedankt voor de mooie muziek en leuke verhalen op het feest van mijn moeder die 60 werd. Het was erg gezellig. Ga zo door!

Hanneke

September 2011

"Beste Lucas, Ook ik was een van de gasten op de bruiloft van Maarten en Joline te slot Loevestein en ik heb me werkelijk de ballen uit de broek gelachen om jouw optredens. Bedankt! Dikke aanrader voor een top avond.

Bas van Hoorn

September 2011

"Lucas heeft mijn 60 jarige verjaardag compleet gemaakt. De persoonlijke noot over de Alpe d' Huzes was super en de meezingers waren echt gaaaaaaf. Lucas bedankt

Harry

Augustus 2011

"Om hun bruiloft op Slot Loevestein extra speciaal te maken, was het bruidspaar op zoek gegaan naar een troubadour. Troubadour Lucas was echt een schot in de roos! Met zijn zeer muzikale, vrolijke en humoristische optreden was hij zonder meer de smaakmaker van de avond. Het was geweldig! En daar waren we het allemaal over eens :) "

Lara

Augustus 2011

"We hebben gisteren ontzettend genoten van je aanwezigheid op onze bruiloft! Je hebt de dag voor ons helemaal compleet gemaakt. Al onze gasten waren helemaal enthousiast over je optredens. Alle persoonlijke nummers en geweldige verhalen die je vertelde: in 1 woord fantastisch. Bedankt voor de super avond!

Maarten en Joline

Juni 2011

"Hoe moeten we nu in een kort verhaaltje uitleggen hoe geweldig jouw bijdrage was aan onze bruiloft. Je was een aanwezigheid die de sfeer maakte, die de locatie sjeu gaf, die de mensen aan het lachen maakte en menig vrouw aan het blozen, onze persoonlijk lied, "de avond", heb je zo onvergetelijk mooi neergezet dat we dat moment nooit zullen vergeten. Veel mensen hebben gevraagd hoe we je gevonden hebben en er zal nog lang nagepraat worden over die troubadour. De kindjes hebben genoten van je en wij zijn je dankbaar! Hebben wij straks een huwelijks jubileum of iets anders bijzonders te vieren dan zouden we je zonder twijfel weer vragen.Hartelijke groeten uit het bourgondische Berrege!!

Jan-Willem & Natasja Gouw

Maart 2011

"Ik was er 26 februari ook bij in stadsherberg de Mol! Vergeet ons groepje van schone maagden niet. :D We hebben het ontzettend naar ons zin gehad! En heel hard gelachen natuurlijk met Lucas Florent, de troubadour"

Pip 'Een schone maagd'

Februari 2011

"Ook wij waren op 26 februari in de Mol in Delft om mijn 65e verjaardag te vieren. We waren met vijf volwassenen en drie kinderen.We hebben genoten ve de sfeer maar vooral van het optreden van Lucas Florent. Een echte aanrader. Nogmaals bedankt voor de gezelligheid voor elck wat wils.

Adri

Februari 2011

"Vanavond Lucas meegemaakt tijdens de Troubadouravond in Stadsherberg de Mol in Delft. Fantastische avond gehad! Deze troubadour heeft echt repertoire voor iedereen, wij zaten er als net afgestuurde studenten samen met twee families en ook Engelstalige gasten die zich allen prima hebben vermeackt dankzij Troubadour Lucas Florent"

Melchert

November 2010

"Beste Lucas, je had een geweldig optreden op ons jaarlijks feest. Iedereen was enthousiast over jouw stem, je liederen en je performence. We hebben geweldig genoten. Je naam wordt in ieder geval onthouden, wie weet tot ziens en horens. Namens de Krutjesgatse liedertafel"

Jan van den Broek

Oktober 2010

"Hallo Lucas, We willen je ontzettend bedanken voor de fantastische dag die je ons en onze bruiloftsgasten hebt bezorgd. Je hebt alle mensen persoonlijk benaderd met een lied en daar heeft iedereen van genoten. We hadden geen betere troubadour kunnen wensen! "

Han en Irene Bex

Augustus 2010

"Wat een fantastische avond hebben jullie ons bezorgd in het Muiderslot,met 'veelderhande liedekens, oude ende nyeuwe, om droefheyt ende melancolie te verdrijven'.Dat het goed zou klinken had ik al via de website gehoord, maar dat jullie ook zo een leuke en persoonlijke sfeer wisten te creëeren was een bonus. Topavond!Bedankt namens iedereen van het CPI-Alkaar"

Mariëtte

Maart 2010

"Hallo Luc, nogmaals onze hartelijke dank voor je geweldige optreden tijdens ons vrijwilligersfeest. Je wist de juiste snaren te bespelen om onze mensen in feestelijke (middeleeuwse) stemming te brengen.Veel geluk met je optredens. Namens het bestuur S.W.S."

Sylvia Verbaas

Januari 2010

"Hallo Lucas, wij willen je bedanken voor de gezelligheid op ons feest die jij met je zang en verhaal hebt gebracht. We hebben veel positieve reacties gehoord en wie weet komen er weer andere opdrachten voor jou uit voort! Dat zou wel leuk zijn. Gerard en ik hadden je graag wat meer horen zingen, maar als je zelf het feestvarken bent, ben je overal en nergens, zo gaat dat. In ieder geval bedankt!"

Riet en Gerard van Berlo

November 2009

"Op 7 november de 60 ste verjaardag van mijn man gevierd met Lucas en Hiëronymus als troubadours. Door hun optreden zat de stemming er meteen bij binnenkomst van de eerste gasten er al helemaal in. Iedereen was enthousiast. Krijg er nu, een maand later, nog reacties op. Hartelijk bedankt Lucas en Hiëronymus !!!!!!

Luc en Ellis Claassen

Please reload

CONTACTINFORMATIE

info@lucasflorent.nl

lucasflorent.nl

BTW-nummer: NL001733194B91

Kvk-nummer: 17245877

Troubadour Lucas Florent

Vigiliusstraat 27

5046 KD  Tilburg Nederland

06-54760179

  • Wix Facebook page
  • YouTube Classic

© 2019 Troubadour Lucas Florent