top of page
1320 Photos4ever.jpg

Jullie bruiloft muzikaal tot leven gebracht

Betoverende bruiloft in Middeleeuwse sfeer

Stel je voor... jullie omringd door de romantiek van een middeleeuws kasteel, samen met jullie dierbaren, terwijl ik de perfecte melodieën speel om jullie liefde voor elkaar en het leven te vieren.

 

Op komische en hier en daar wat schalkse wijze beroer ik de gasten met stem en gitaarluit. Dat doe ik met zowel liederen uit ver vervlogen tijden als met moderne meezingers. Ik geniet ervan om de gasten op jullie feest met elkaar te verbinden, want als zij zich vermaken, straalt dat vaak ook op jullie af.

Jubileumvieringen om te koesteren

Of jullie nu 25 of 40 jaar samen zijn, een jubileum verdient een speciale viering. Laat ons jullie jubileumfeest omtoveren tot een onvergetelijke reis terug in de tijd, met live muziek.

Muzikale opbouw: van romantische verhalen tot feestelijke deuntjes

Omdat ik optreed op uiteenlopende bruiloften, begrijp ik goed wat jullie gasten graag willen horen. Slechts een blik die mijn kant op gaat, is voldoende om het perfecte lied te kiezen. Ieder feest heeft een opbouw. Jullie bruiloftsfeest heeft een begin en een eind, net als mijn optredens. Ik kan de avond bijvoorbeeld starten met verhalende liederen en deze afsluiten met feestelijke deuntjes en aanstekelijke meezingers. Of ik nu solo speel of met extra muzikanten en ander vermaak, jullie bruiloft wordt er compleet door gemaakt!

  • Geen zorgen over de muzikale invulling van jullie feest.

  • Echte verbinding tussen jullie gasten.

  • Muzikale aandacht voor iedereen.

  • Een unieke sfeer die nog lang zal worden besproken.

Muzikale begeleiding voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een intiem diner of een groots feest, mijn live muziek voegt zich moeiteloos in de sfeer van jullie bruiloft of jubileum. Ik  creëer de perfecte ambiance, terwijl jullie genieten van de onvergetelijke momenten.

Boek jullie bruiloftsmuziek

Ontdek hoe Troubadour Lucas Florent jullie bruiloft of jubileum kan veranderen in een onvergetelijke gebeurtenis. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken en jullie speciale dag te reserveren.

Lucas Florent speelt voor bruidspaar
Lucas Florent ontvangt het bruidspaar bij Stadsherberg de Mol in Delft
Serenade voor bruid Jetty
Bruiloft van Lucas & Leendert in Bergen op Zoom
bottom of page