Compleet feest met vuurshow, nar, waarzegster, heks of goochelaar

 

Compleet feest met vuurshow, nar, waarzegster, heks of goochelaar

Sinds lange tijd zorg ik voor muzikaal entertainment met een middeleeuwse slag op allerhande feesten en partijen.  Daarbij ben ik vele vermakelijke artiesten tegengekomen met wie ik regelmatig samen speel. Wil jij je feest geheel in stijl vormgeven en meerdere zintuigen prikkelen? Dan biedt de combinatie van muzikaal  en visueel vermaak wellicht uitkomst.

VUURSHOW

Tussen de gangen van het diner door muzikaal vermaak én grappige jongleeracts? Wat dacht u van een afsluiting met een wervelende vuurshow? Met muziek, vuur en fratsen zorg ik samen met deze vuurspuwer voor een spectaculaire avond!   

MAGIËR ALCAZAER

Met Alcazaer speel ik bij menig grootsch kasteelfeest en in taveernes! Altijd een volle bak ambiance wanneer het volk zich verdringt rond zijn houten karretje en het zich vergaapt aan zijn zeer interactieve magische kunsten!   

NAR

Een ludieke verschijning wanneer ik met deze nar ten tonele verschijn! Met zijn aanstekelijke lach en zijn vermakelijke grappen en grollen is hij een waar artiest.  Een prima aanvulling voor uw feest, waarbij Lucas zorgt voor mooie ballades en meezingbaar repertoire en waarbij de avond zomaar uit kan lopen in een muzikaal samenspel van nar en troubadour!

GOOCHELAAR

Een ei laten verdwijnen? Een mes door uw neus? Niets lijkt onmogelijk! Ik verschijn met deze goochelaar regelmatig op festijnen, middeleeuwsch vertier met af en toe een moderne rand! Als hij mijn klanken hoort, speelt hij op zonderling instrumentarium mee! U hebt alle tijd en kijkt vol verwondering naar deze behendige goochelaar met zijn authentieke trucs, waarvan sommige al in de middeleeuwen werden uitgevoerd!!

HEKS

Weinig heksen zijn ontkomen aan de brandstapel! Agaath, den heks wel! Ze merkt aan alles de tand des tijds, maar kan ook de toekomst van uw gasten voorspellen, kan spreuken uitspreken waarmee de avond tot een hilarische wordt. Hoewel? Een duister randje krijgt uw feest er natuurlijk wel van!

CONTACTINFORMATIE

info@lucasflorent.nl

lucasflorent.nl

BTW-nummer: NL001733194B91

Kvk-nummer: 17245877

Troubadour Lucas Florent

Vigiliusstraat 27

5046 KD  Tilburg Nederland

06-54760179

  • Wix Facebook page
  • YouTube Classic

© 2019 Troubadour Lucas Florent